Imprimeix


lavermuteria

Empresa: La Vermuteria Restaurant SL
Tipologia: Pime
Client: Houda Benaissa
Sector: Hosteleria
Producte: Préstec
Avalista: Avalis de Catalunya, SGR
Finalitat: Inici activitat

 

Origen i trajectòria de l'empresa

La Vermuteria Restaurant SL és una petita empresa situada a Sant Feliu de Guíxols fundada a finals de 2018 amb l'objectiu de cobrir les necessitats gastronòmiques dels seus clients.

Especificitats del sector

Es tracta d'un sector el qual està experimentant una evolució notable a causa de les noves inversions tant públiques com privades en el qual cada vegada més, el client busca un equilibri entre qualitat i preu.

En aquest cas, La Vermuteria ofereix una àmplia varietat de productes de la zona basats en cuina mediterrània, aprofitant la riquesa gastronòmica que aquesta ens ofereix.

Actualment, La Vermuteria està entre els 10 millors restaurants de Sant Feliu de Guíxols de 89 restaurants en total que hi ha en el municipi.

Previsió de futur de l'empresa

Es tracta d'una nova obertura. Està previst que les vendes de 2019 es dupliquin en el pròxim exercici. A més, té marcats diversos objectius a llarg termini com:


- Estar entre els 5 millors restaurants de Sant Feliu de Guíxols.

- El desenvolupament de nous serveis com preparar menjar per a portar o ampliar el personal i portar les comandes a domicili.

¿Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

Treballar juntament amb Avalis ha estat de gran ajuda per a l'empresa ja que ha permès l'obertura d'un nou negoci amb la consegüent creació de llocs de treball.