torremirona1

 

Empresa: Navata Torremirona Hotel SL

Tipologia: Pime

Client: Torremirona Relais Golf & Spa Resort

Sector: Hostaleria

Producte: Préstec línia liquiditat Covid-19

Avalista: Avalis de Catalunya, SGR

Finalitat: Liquiditat

 

torremirona2

 

Origen i trajectòria de l'empresa

Torremirona Relais Golf & Spa Resort, és un complex vacacional referent en salut, esport i relax.


Havent iniciat la seva activitat l'any 1989, el complex d'oci Torremirona Golf & Spa Resort s'ha convertit en un referent per a tota mena de visitants, un lloc on es barregen les millors vistes de l'Empordà, una ubicació estratègica i una diversificació de producte que permet satisfer a tot tipus d'usuaris. El complex s'ha convertit en un lloc de referència per al turisme esportiu, on els equips de futbol professional preparen les seves complexes temporades i on es pot gaudir del golf, el tennis, el pàdel, la natació i el ciclisme en un entorn que combina la gastronomia autòctona i una riquesa cultural magnífica. "Volem ser un referent en la desestacionalització de la temporada turística, en el tracte amb els equips de treball i sobretot en la qualitat dels nostres serveis", manifesta el seu gerent, Yassine Bouallala.

 

Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

Segons Bouallala “La reducció de la demanda ocasionada per l'efecte de la Covid-19 serà conjuntural, i per això cal vetllar perquè les empreses tinguin marge de maniobra a curt termini, que permeti millorar fins i tot més el producte en aquest període de transició".
El suport proporcionat per Avalis és una pedra angular en aquest sentit, permetent enfocar les prioritats a millorar la competitivitat de l'establiment sense perdre el focus en la qualitat.
Per aquesta raó, la col·laboració amb Avalis suposa una injecció no sols de liquiditat, sinó també de confiança.

__________________________________________________________________


boraz

 

Empresa: Restaurante Raíces Mendoza SL

Tipologia: Pime

Client: Borja Mendoza Ramos - Soci

Sector: Restauració

Producte: Préstec

Avalista: Avalis de Catalunya, SGR

Finalitat: Inici Activitat

 

Origen i trajectòria de l'empresa

El Restaurant Raíces Mendoza SL és un establiment situat al carrer Muntaner de Barcelona. Va ser fundat l’octubre de 2019 amb l’objectiu principal de satisfer gastronòmicament als seus clients i convertir els seus serveis de cuina en una experiència única.

 

Especificitats del sector

Es tracta d’un sector en el qual el públic és molt exigent. Tot i això, des del Restaurant Raíces Mendoza tenen molt clar on volen arribar, considerant un èxit la seva proposta culinària on ofereixen plats clàssics i avantguardistes, treballant amb productes de proximitat. A més el restaurant es troba al centre de Barcelona en un carrer de gran afluència de pas.

 

Previsió de futur de l'empresa

El principal objectiu de l’empresa a curt termini és que els clients entenguin la proposta culinària que plantegen, apostant principalment per la màxima qualitat dels productes així com l’elaboració i presentació dels plats.

A llarg termini, l’objectiu de l’empresa és mantenir una bona cartera de clients i obtenir el seu reconeixement a més de poder obrir altres restaurants.

 

¿Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

Treballar amb Avalis de Catalunya SGR, ha sigut de gran utilitat per al restaurant ja que ha tingut una menor càrrega financera i això ha permès una millor gestió diària del restaurant i poder aconseguir més ràpid els nostres objectius.

__________________________________________________________________


omnia2int

Empresa: Omnia 2 International SL
Tipologia: Pime
Client: Jaume Altet Girbau
Sector: Mosquitera 
Producte: Préstec
Avalista: Avalis de Catalunya, SGR
Finalitat: Creixement companyia

 

Origen i trajectòria de l'empresa

Omnia 2 International SL és una empresa ubicada a Terrassa i va ser fundada a l’any 2002. Jaume Altet, fundador de la companyia, va vendre Fivent S.A que fins al 2007 va ser la major fabricant de mosquiteres en barra a Europa. Al 2008 va crear la companyia Omnia 2 International i actualment torna a liderar el mercat de la mosquitera a Espanya i Amèrica Llatina.


Omnia 2 International entén el seu treball com un projecte d'excel·lència, on la innovació en el producte i el servei als seus clients cimenten la seva forma de treballar.

Aquesta filosofia de treball i esforç al servei dels seus clients ens ha suposat estar presents en tres continents: Europa, Amèrica Llatina i Àfrica, i que els seus productes estiguin instal·lats en mes de 45 paises.

Els seus productes són fabricats en una àmplia gamma de solucions per a mosquiteres: components en barra, pre-fabricats, kits ajustables i de bricolatge, a mesura, etc. Ofereixen solucions concretes per a la indústria i la distribució a nivell global. L’objectiu de la companyia en els darrers anys ha estat continuar amb l’evolució dels productes de Fivent S.A i d’aquesta manera ampliar-los i millorar-los, el que ha produït un creixement de la xifra de negoci anual superior al 40%.

Als seus clients els hi garanteixen un producte amb disseny, funcionalitat i tècnica, amb una oficina sempre al seu servei.

Especificitats del sector

El sector de la mosquitera es tracta d’un sector que ha experimentat diversos daltabaixos en els darrers anys. A l’any 2008 va patir una gran crisis que va durar pràcticament fins l’any 2014. Des del 2014 fins ara el mercat està creixent de manera considerable.


Dins del sector de la mosquitera d’alumini, Omnia 2 International és líder absolut tant a nivell de Catalunya com a nivell d’Espanya: està situada entre les 4 primeres empreses del sector.

Previsió de futur de l'empresa

Com a empresa líder en el sector es preveu que el creixement sigui de forma considerable tant a nivell nacional com a nivell internacional.


Omnia 2 International actualment està principalment centrada i vol créixer en el mercat italià i centre americà.


Objectius futurs de l’empresa:


-La seva previsió de vendes anuals supera els 4.000.000 €.
-Posicionar-se com a líder del sector en els mercats d’Espanya i Centre América.
-Les previsions pel trienni, 2019-2021 són de creixements del 40%, 30% i 30% respectivament.

¿Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

Treballar juntament amb Avalis ha estat de gran ajuda per a poder comptar amb finançament de circulant a llarg termini i d’aquesta manera poder abordar el creixement de la companyia en els darrers anys.

__________________________________________________________________


lavermuteria

Empresa: La Vermuteria Restaurant SL
Tipologia: Pime
Client: Houda Benaissa
Sector: Hosteleria
Producte: Préstec
Avalista: Avalis de Catalunya, SGR
Finalitat: Inici activitat

 

Origen i trajectòria de l'empresa

La Vermuteria Restaurant SL és una petita empresa situada a Sant Feliu de Guíxols fundada a finals de 2018 amb l'objectiu de cobrir les necessitats gastronòmiques dels seus clients.

Especificitats del sector

Es tracta d'un sector el qual està experimentant una evolució notable a causa de les noves inversions tant públiques com privades en el qual cada vegada més, el client busca un equilibri entre qualitat i preu.

En aquest cas, La Vermuteria ofereix una àmplia varietat de productes de la zona basats en cuina mediterrània, aprofitant la riquesa gastronòmica que aquesta ens ofereix.

Actualment, La Vermuteria està entre els 10 millors restaurants de Sant Feliu de Guíxols de 89 restaurants en total que hi ha en el municipi.

Previsió de futur de l'empresa

Es tracta d'una nova obertura. Està previst que les vendes de 2019 es dupliquin en el pròxim exercici. A més, té marcats diversos objectius a llarg termini com:


- Estar entre els 5 millors restaurants de Sant Feliu de Guíxols.

- El desenvolupament de nous serveis com preparar menjar per a portar o ampliar el personal i portar les comandes a domicili.

¿Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

Treballar juntament amb Avalis ha estat de gran ajuda per a l'empresa ja que ha permès l'obertura d'un nou negoci amb la consegüent creació de llocs de treball.

__________________________________________________________________


urbanBrands

Empresa: Urban Brands SL
Tipologia: Pime
Client: Morgan Recchia -Director d'Operacions
Sector: Moda
Producte: Préstec ICO
Avalista: Avalis de Catalunya, SGR
Finalitat: Apertura d'una botiga premium multi marca

 

Origen i trajectòria de l'empresa

URBAN BRANDS SL es va fundar en 2017 i els seus socis sumen més de 50 anys d'experiència en el sector. Forma part del grup d'empreses format per Ginve Modes, SL i American Brands, SL. La seva activitat és la venda a l'engròs de tota classe de peces de vestir i accessoris principalment de marques americanes.

Especificitats del sector

Es tracta d'un sector molt competitiu, en el qual és important avançar-se a les col·leccions de moda perquè així pugui arribar a les botigues i cadenes minoristes.


Urban Brands, SL es dedica a la venda a l'engròs de peces de vestir i accessoris principalment de marques americanes, tals com Calvin Klein, Tommy Hilfiger, etc. Compta amb contractes d'exclusivitat de marques conegudes i de territori.

Fins al moment s'ha dedicat a vendre a botigues i cadenes de tipus mig que venen al detall, però ara complirà el seu projecte d'obrir una botiga multimarca premium principalment de marques americanes a Barcelona per a així arribar directament al client. El nínxol de mercat és gent a la qual li agrada el disseny i estil de les marques que Urban Brands, SL comercialitza.


Compten amb clients estratègicament situats en les principals ciutats metropolitanes, així com amb les seves plataformes de venda a l'engròs situades als Estats Units, Regne Unit, Espanya, Nord d'Àfrica i Amèrica del Sud.

Previsió de futur de l'empresa

Les previsions de futur de Urban Brands, SL són molt interessants, perquè amb la posada en marxa d'aquesta nova botiga pròpia multimarca premium serà capaç d'arribar als seus clients directes. L'experiència dels seus socis i formar part d'un grup d'empreses amb experiència fan que el futur de Urban Brand es presenti de manera molt positiva.


Es preveu que hi haurà un creixement a nivell internacional, ja que entre altres, compta amb contracte d'exclusivitat de marques com Levi’s per a Àfrica.

¿Què li aporta treballar juntament amb Avalis de Catalunya?

La garantia d'Avalis ha permès obtenir finançament a llarg termini amb la possibilitat d'obrir una nova botiga a Barcelona. El projecte contempla la creació de llocs de treball.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-li una millor aplicació .

Si no canvia la configuració del seu navegador , vostè accepta el seu ús. Política de privacitat

Accepto

Per què AVALIS DE CATALUNYA SGR utilitza cookies ?

 

AVALIS utilitza cookies per a recuperar informació i d'aquesta manera oferir a l'usuari una navegació més àgil evitant sol·licitar dades que aquest ja va subministrar anteriorment. Així mateix ,  AVALIS utilitza cookies per analitzar el comportament dels usuaris en navegar a la web, resultant una eina molt eficaç per valorar el funcionament de la pàgina web i introduir millores .

 

De quina manera AVALIS utilitza les cookies?

 

AVALIS utilitza les cookies per obtenir informació que considera de gran utilitat . El tipus de cookies que utilitza i la informació que s'obté amb cadascuna queda detallat a continuació en el següent quadre:

 

Tipos de cookies

Propòsit d'aquest tipus de cookies

Cookies analítiques

Aquestes cookies s'utilitzen per analitzar el comportament dels usuaris de forma agregada i anònima incloent el nombre de visitants a la web ia diferents fitxes de producte , la procedència de les visita , dia i hora , plataforma , numero de clics en una fitxa , paraules de cerca que utilitza un usuari per trobar el seu contingut desitjat . D'aquesta manera AVALIS es serveix d'un mitjà de gran utilitat per poder introduir millores en el lloc web i saber quin contingut o disseny és més rellevant per a l'usuari.

Cookies funcionals

Són cookies que ajuden a l'usuari a tenir una millor experiència de la navegació pel lloc. Un exemple d'ús d'aquest tipus de cookies són les que s'utilitzen per emmagatzemar les dades de l'última recerca d'un producte per auto omplir el cercador, el país , ciutat de preferència i últims productes consultats per l'usuari.

Cookie de publicitat

Utilitzem aquestes cookies amb la finalitat de mostrar anuncis en altres pàgines per oferir anuncis més adequats als interessos dels usuaris . En aquest cas tenim tant galetes pròpies com galetes emmagatzemades per tercers.

Cookies tècniques

Les cookies tècniques són necessàries per mostrar correctament la pàgina web i garantir el correcte funcionament del lloc. Aquestes galetes estan relacionades amb la sessió de l'usuari i el login.

 

¿Com puc obtenir més informació sobre les cookies, administrar i / o eliminar-les?


Pots obtenir més informació sobre les cookies i consultar els passos per desactivar la seva instal·lació en les seccions d'Ajuda de les pàgines web cada navegador ,per exemple Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox y Opera.

 

Tingues en compte que si deshabilitas les cookies és possible que tinguis problemes en l'accés i navegació en la web així com a la contractació dels nostres serveis.

 

Si necessites més informació sobre el funcionament de les cookies, així com la forma de eliminar-les, pots dirigir-te als següents enllaços : www.aboutcookies.org y www.allaboutcookies.org

 

D'altra banda , si vols no ser rastrejat per Google Analytics a través de totes les pàgines web , veu al següent link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout