Imprimeix

Avalis de Catalunya i Banc Santander augmenten a 85 milions el límit dels riscos avalats

 

avalis santander 09 2019

 

Barcelona, 13 de setembre de 2019.- Avalis de Catalunya, Societat de Garantia Recíproca (S.G.R), i Banc Santander han renovat l'acord de col·laboració financera que van subscriure en 2014 i han augmentat a 85 milions d'euros l'import màxim dels riscos avalats al Santander per part d’Avalis de Catalunya. Aquest nou acord ha estat signat pel conseller delegat d’Avalis de Catalunya, Josep Lores, i la directora territorial de Catalunya del Santander, María José Maciá. També van assistir a la signatura el president d’Avalis, Josep Ramón Sanromà i el director d'Empreses de Catalunya del Santander, Xavier Cañadó.

Totes dues entitats han acordat diverses ampliacions de la xifra límit des de l'acord aconseguit en 2014.
La primera al febrer de 2017, quan es va passar dels 30 als 50 milions d'euros, i l'última al juliol de 2017, que va augmentar fins als 75 milions l'import màxim de les operacions avalades.

El conveni té com a objectiu la prestació de serveis coordinats als socis partícips de la SGR i a les pimes clients del Santander per a donar suport a el desenvolupament de la seva activitat econòmica, la millora de la seva gestió, productivitat i innovació tecnològica, així com facilitar la seva implantació en l'exterior.

L'ampliació del límit dels riscos avalats suposa “una mostra clara de la confiança del Santander en la solvència de la societat de garantia Avalis”, segons ha explicat el conseller delegat d’Avalis de Catalunya, Josep Lores.

 

Més informació:

- La Vanguardia

- Expansión

avalis santander 09 2019 expansion