Imprimeix

Avalis de Catalunya concedeix 842 avals per valor de més de 65 milions d'euros durant el primer semestre

 

Crecimiento Avalis

 

  • Més de 127 milions d'euros de finançament han arribat a pimes i autònoms en els sis primers mesos de l'any en compartir les operacions amb les entitats financeres
  • En la seva ferma aposta per les start-ups, l'entitat va formalitzar fins a juny un total de deu operacions amb empreses joves per valor d'1,7 milions
  • Avalis segueix creixent i trenca per primera vegada la barrera dels 4.000 socis


Barcelona, 18 de juliol de 2018.- Avalis de Catalunya SGR ha emès un total de 842 avals per valor de 65.057.503 euros durant els sis primers mesos de 2018. Els avals tècnics amb un creixement superior al 10% són els que més han crescut en aquest període.

Un altre de les dades destacables d'aquest primer semestre és que les operacions avalades per Avalis han permès que 127 milions euros de finançament arribin a pimes i autònoms ja que les operacions acostumen a ser a risc compartit amb les entitats financeres.

L'entitat, que aposta de manera decidida per les start-ups, va formalitzar fins a juny un total de deu operacions per valor d'1.730.000 euros amb empreses joves amb un alt potencial i capacitat de generar llocs de treball en el futur.

Les start-ups són una prioritat per a l'entitat, ja que es tracta d'empreses amb certes dificultats per accedir al crèdit en les condicions adequades pel seu curt recorregut. Barcelona és una de les ciutats europees preferides pels emprenedors per fundar noves companyies, per la qual cosa des de Avalis se segueix apostant per ajudar a aquestes empreses que són molt joves però que tenen grans possibilitats.

D'altra banda, la SGR acaba de superar, per primera vegada, la barrera dels 4.000 socis. Els beneficiaris dels avals hauran de ser socis de la SGR com durant la vigència de l'operació que aquesta està garantint.