Imprimeix

Avalis de Catalunya augmenta un 3,5 % el nombre d'operacions en el primer trimestre

L'entitat concedeix fins a març avalis per valor de més de 25,7 milions d'euros

Avalis aposta per les start-ups amb la formalització de set operacions per valor de 1’7 milions d'euros.

 

avmarc

 


Barcelona, 19 d'abril de 2018.- Avalis de Catalunya Societat de Garantia Recíproca (S.G.R) ha concedit un total de 354 avals per valor de 25.711.145 euros durant els tres primers mesos de 2018. L'entitat ha augmentat un 3,5 % el nombre d'operacions pel que fa al mateix període de l'any anterior.

Les operacions avalades per Avalis durant el primer trimestre de l'any han permès que 49,8 milions d'euros de finançament induït arribin a pimes i autònoms.

La SGR continua així amb la senda de creixement de l'últim any, en el qual va aconseguir uns resultats històrics, amb un total d'1.547 avals concedits per valor de 138.199.222 €. En aquest sentit, el conseller delegat de Avalis de Catalunya, Josep Lores, ha explicat que les xifres reforcen “la sostenibilitat de l'entitat a llarg termini”.

Un de les dades més destacables d'aquest primer trimestre és l'aposta de Avalis per les start-ups, ja que fins al mes de març s'han formalitzat set operacions per valor d'1.694.000 euros. En aquest sentit, l'entitat preveu apostar “de manera decidida” per les empreses joves amb alt potencial i amb capacitat de generar llocs de treball en el futur, però que “pel seu curt recorregut poden tenir certes dificultats per accedir al crèdit en les condicions adequades”, ha assenyalat Lores.

Així mateix, Avalis de Catalunya acaba d'incorporar un delegat territorial a Lleida, completant així el desplegament territorial de l'entitat, que ha apostat des de la seva creació per guanyar presència en tota la geografia catalana. L'objectiu és consolidar la seva presència en tota Catalunya per oferir un servei de major proximitat.