Imprimeix

Avalis de Catalunya preveu concedir 1.700 avals a pimes aquest 2017

 

globo avalis

 

Avalis de Catalunya preveu augmentar a 1.700 el seu nombre d'avals a pimes i autònoms aquest 2017 i créixer un 17% en formalitzacions, fins a aconseguir els 155 milions, segons les dades facilitades durant la Junta General de Socis de la companyia celebrada a Barcelona.

També de cara a aquest exercici, la societat de garantia recíproca (SGR), preveu augmentar el seu risc viu un 6,5% i aconseguir els 405 milions, ha informat en un comunicat aquest dilluns la companyia, que és la tercera a nivell nacional en risc viu i en formalitzat.

En 2016, va generar recursos que li van permetre realitzar aportacions al fons de provisions tècniques per 1,95 milions d'euros, l'import més elevat del sector, i es manté com la SGR més eficient amb un ràtio del 36% respecte al 89% del sector.

A més, l'any passat va concedir 1.483 avals per 131,7 milions a un total de 795 pimes i autònoms, i el nombre d'avals va augmentar un 2% respecte al mateix període de l'any anterior, situant-se l'import mitjà per operació en els 88.853 euros.

Entre els socis protectors de Avalis de Catalunya, que ha incorporat a tres delegats territorials a Girona, la Catalunya Central i Tarragona, figuren la Generalitat de Catalunya, el Institut Català de Finances (ICF), patronals empresarials com a Foment del Treball i Pimec, així com la pràctica totalitat d'entitats financeres que operen a Catalunya.